Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@15:36:59 GMT

بهترین اپراتور موبایل‌ ایران کدام است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۵۴۳۳۸

بهترین اپراتور موبایل‌ ایران کدام است؟

فرارو- اختلال در شبکه ایرانسل، همراه اول و رایتل روز دوشنبه ۱۰ مرداد اتفاق افتاد و سرویس اینترنت و برقراری تماس در تهران برای چند ساعت دچار مشکل شد. به‌همین بهانه برای درک اینکه کدام اپراتور گزینه بهتری است، فارغ از صرفه اقتصادی سراغ مقایسه فنی آن‌ها رفتیم. داده‌های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نشان می‌دهد همراه اول علاوه بر راه‌اندازی ۵۶ درصد سایت‌های BTS کشور، ۵۳ درصد از کل سیمکارت‌های فعال را در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرانسل توانسته تا پایان خرداد امسال ۳۹ درصد از سایت‌های BTS را راه‌اندازی کند و حدود ۴۲ درصد از سیمکارت‌های فعال کشور جزو خطوط این اپراتور محسوب می‌شوند. سهم رایتل نیز از سایت‌های BTS و سیمکارت‌های فعال، تقریبا پنج درصد برآورد می‌شود.

بهترین اپراتور‌های کشور از نظر تعداد سایت‌های فعال

همراه اول، ایرانسل و رایتل تا پایان خرداد امسال روی هم بیش از ۱۲۰ هزار سایت فعال BTS راه‌اندازی کرده‌اند. از این تعداد کمی بیش از ۵۶ درصد سهم سایت‌های BTS همراه اول، حدود ۳۹ درصد سهم ایرانسل و تقریبا پنج درصد سهم رایتل بوده است. حالا از همان ۱۲۰ هزار سایت فعال BTS، ۳۵ هزار و ۸۵۳ مورد به سایت‌های فعال ۴G تعلق دارد که سهم همراه اول ۱۸ هزار و ۳۲۵ سایت، سهم ایرانسل ۱۵ هزار و ۶۰۴ سایت و سهم رایتل هزار و ۹۲۴ سایت بوده است. آمار‌ها نشان می‌دهد ۸۱ درصد از مشترکان همراه اول تحت پوشش اینترنت ۴G قرار دارند و این پوشش برای ۶۱ درصد از مشترکان ایرانسل فراهم شده است. از این لحاظ آمار دقیقی از اپراتور رایتل وجود ندارد. همچنین همراه اول تا پایان خرداد امسال توانسته کمی بیش از ۸۲ هزارکیلومتر از جاده‌های اصلی، فرعی و ریلی را تحت پوشش سایت‌های فعال BTS خود کند. این رقم برای اپراتور‌های ایرانسل و رایتل به‌ترتیب ۶۴ هزار کیلومتر و ۲۷ هزارکیلومتر اعلام شده است.

 تعداد سایت‌های BTS و میزان پوشش‌دهی جاده‌ای اپراتور‌های مختلف

اپراتور

تعداد سایت‌های فعال BTS

تعداد سایت‌های فعال 4G

پوشش جاده‌ای

همراه اول

۶۷ هزار و ۷۸۰ سایت

۱۸ هزار و ۳۲۵ سایت

۸۲ هزار و ۱۴۶ کیلومتر

ایرانسل

۴۶ هزار و ۴۸۵ سایت

۱۵ هزار و ۶۰۴ سایت

۶۴ هزار و ۶۶ کیلومتر

رایتل

سه هزار و ۸۴۸ سایت

هزار و ۹۲۴ سایت

۲۷ هزار و ۵۶۳ کیلومتر

بهترین اپراتور کشور از نظر تماس‌های رومینگ

ایرانسل، همراه اول و رایتل از سال ۹۳ طرح رومینگ ملی را اجرا کردند و در سه ماه ابتدایی امسال نزدیک ۲۵ میلیون تماس با کمک از این طرح برقرار شده است. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با انتشار آمار‌های رسمی اعلام کرده از این ۲۵ میلیون تومان، سه میلیون و ۲۷۶ هزار مورد تماس‌هایی بوده که از اپراتور همراه اول به اپراتور ایرانسل روم شده است. برعکس این حالت یعنی تماس‌های روم شده از ایرانسل به اپراتور همراه اول تقریبا پنج برابر بوده و ۱۵ میلیون و ۶۰۸ هزار تماس به‌ثبت رسیده است. از اپراتور رایتل نیز کمی بیش از سه میلیون و ۸۰۰ هزار توماس به همراه اول و دو میلیون و ۲۰۵ هزار تومان به ایرانسل منتقل شده تا مشترکان آن بتوانند از آنتن اپراتور‌های دیگر استفاده کنند.

تعداد تماس‌های روم شده بین اپراتور‌ها

اپراتور میهمان

اپراتور میزبان

همراه اول

ایرانسل (سه میلیون و ۲۷۶ هزار و ۲۱۱ تماس)

ایرانسل

همراه اول (۱۵ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۴۸۹ تماس)

رایتل

همراه اول (سه میلیون و ۸۸۸ هزار و ۷۵۴ تماس)

ایرانسل (دو میلیون و ۲۰۵ هزار و ۳۳۳ تماس)

بهترین اپراتور کشور از نظر خطوط واگذارشده، دائمی و غیرفعال

همراه اول، ایرانسل و رایتل تا پایان خرداد ۱۴۰۱ روی هم ۲۰۷ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۲۰۹ خط به مشترکان خود فروخته‌اند که از این تعداد حدود ۱۴۱ میلیون و ۴۴۵ هزار خط فعال محسوب می‌شود. آمار‌های تفکیک شده سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی نشان می‌دهد، اپراتور همراه اول حدود ۱۰۶ میلیون خط منحصر به فرد فروخته که از این تعداد ۲۱ میلیون خط فعال دائمی و تقریبا ۵۴ میلیون خط فعال اعتباری وجود دارد به‌این ترتیب سهم همراه اول از خطوط فعال فعلی کل کشور نزدیک ۵۳ درصد برآورد می‌شود. ایرانسل تا پایان خرداد توانسته ۴۲ درصد از سهم خطوط فعال دائمی و اعتباری را به‌خود اختصاص بدهد و این رقم برای رایتل حدود پنج درصد است. طبق آمار‌های رسمی تعداد خطوط فعال دائمی و اعتباری ایرانسل به‌ترتیب پنج میلیون و ۸۲۲ هزار و ۳۹۴ هزار خط و ۵۴ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۹۵ خط بوده است. خطوط فعال دائمی رایتل نیز ۴۶۱ هزار خط و تعداد خطوط اعتباری این اپراتور چهار میلیون و ۸۲۰ هزار خط بوده است. سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی با جمع‌بندی این ارقام گفته ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور به ۱۶۷ درصد رسیده است. به‌زبان ساده یعنی به ازای هر ۱۰۰ نفر، الان ۱۶۷ خط فعال داریم.

اپراتور‌های کشور چه تعداد خط دائمی و اعتباری فعال دارند؟

اپراتور

تعداد کل سیمکارت‌های واگذار شده

تعداد کل سیمکارت‌های فعال

تعداد کل سیمکارت‌های غیرفعال

همراه اول

۱۰۶ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۱۰۷

۷۵ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۶۶۶

۳۰ میلیون و ۷۵۵ هزار و ۴۴۱

ایرانسل

۹۳ میلیون و ۲۶۰ هزار و ۱۹۵

۶۰ میلیون و ۷۲۵ هزار و ۴۸۹

۳۲ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۷۰۶

رایتل

هشت میلیون و ۵۱۳ هزار و ۹۰۷

پنج میلیون و ۲۸۱ هزار و ۸۳۳

سه میلیون و ۲۳۲ هزار و ۷۴

منبع: فرارو

کلیدواژه: اپراتور همراه مقررات و ارتباطات رادیویی سیمکارت های فعال بهترین اپراتور تعداد سایت تا پایان خرداد سایت های فعال سه میلیون سایت های BTS فعال دائمی همراه اول خطوط فعال خط فعال هزار خط فعال BTS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی گفت:‌ این اقدامات با هدف مبارزه با  قاچاق  وجرائم اقتصادی انجام شده و در جریان طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرائم اقتصادی ، کالای قاچاق و جرائم گمرکی  انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، گفت: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند که از فعالیت این‌ها نیز جلوگیری شد.

به گفته رحیمی در یک ماه اخیر گذشته ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز،  قمار و پولشویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، نیز مورد شناسایی قرار گرفته و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد. همچنین به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری شش نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای  گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین  فعال در حوزه قاچاق و جرائم اقتصادی نیز دستگیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • دستگیری سارق گوشی همراه با ۸ فقره سرقت در کهگیلویه
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • برای میکاپ عروس، به کدام آرایشگاه زنانه تهران مراجعه کنیم؟